CHOOSE LANGUAGE

onsdag 20 oktober 2010

Höstmat

Jag har fått så stor lust och passion för det där med matlagning sedan vi flyttade hit till huset vilket kan bero på att jag trivs så bra i mitt nya kök och att hösten inspirerar till att laga goda maträtter med rotfrukter och gott kött. Jag har under de senaste dagarna haft många middagsgäster och då har jag bl.a. bjudit på ryggbiff med rotfrukter i ugn och rödvinssås. Jag har även gjort höstgryta, äppelpaj, tiramisu m.m.

God mat är mycket viktigt tycker jag och numera älskar jag att stå i köket och experimentera. Kocken Per Moberg är mycket inspirerande! :)

Väntar...

Det har varit lite dåligt med uppdattering här på bloggen eftersom jag inte har någon internetanslutning och dator här i huset ännu. Jag har en massa roliga bilder på huset från renoveringen och så men tyvärr får det dröja ett litet tag till innan de kommer upp här.

Annars så trivs vi mycket bra här i huset, sitter framför brasan och myser på kvällarna. Vi har klarat oss utan tv sedan vi flyttade in tack vare brasan, men på fredag kommer den förhoppningsvis att komma igång efter att de från audio video kommer hit och installerar.

måndag 4 oktober 2010

Ny kille

Såhär såg Benjamin ut tidigare...

Såhär ser han ut nu...

En riktig makeover, han ser minst ett år äldre ut utan sin kaluffs och han verkar gilla sin nya look...

Före

Renoveringsobjekt

För ett tag sedan köpte jag mig ett matsalsbord på blocket för endast 1500kr. Det var ett matsalsbord med två iläggsskivor och 6 stycken stolar i gustaviansk stil. Detta matsalsbordet är mycket slitet för tillfället men det är så vackert i formen och med alla de utsvarvade detaljerna.
Mitt projekt denna veckan kommer vara att renovera bordet så att det blir i top skick. :-)