CHOOSE LANGUAGE

söndag 31 maj 2009

Coctail förfest hos oss..

Förra helgen dvs den 23 maj var vi på Coctail fest hos Fredrik Skoglöf och hans tvillingsyster som fyllde 30 år. Innan den festen hade jag och David lite folk hemma på våran terass. Så trevligt. Stämningen var på topp!!!
Här är hela grabbgänget...

MIN BENJAMIN

Vilken underbar kille. Han är otroligt medveten och busig. Det går inte att lura honom. Han charmar alla även de svårflörtade :-)

Update

Här kommer en kort update om vad vi har pysslat med den sista tiden. För någon vecka sedan hade vi grannfest här uppe på Storken. Det var supertrevligt! Benjamin underhöll oss alla i stort sett hela kvällen, men sen så blev han så trött:-)

Dagen efter gårdsfesten var min kusin Ado och hälsade på hemma hos oss. han och Benjamin var så söta då det busade med varandra. Även Ena var på Alingsåsbesök så vi fick träffa henne. Det var mysigt!

Ena, Benjamin och Ado

Ena, Benjamin

BBQ med Therese, Jens, Tiger, Smulan och Beisen i magen som numera bor utanför magen, hemma i sin säng.. :-P

Bröllop

Igår var jag och David på bröllop i Vårgårda. Anna och Christofer gifte sig (Davids barndomsvänner). Bröllopet var helt underart, precis ett sådant som man själv önskar en vacker dag. Allt känndes helt rätt! Timmarna bara försvann...

fredag 29 maj 2009

bergamn-johansson

Nu sitter jag här på praktiken och försöker lära mig något nytt i illustrator. Det är så roligt, men svårt nu när allt är nytt för mig.
Jag är så sugen på att shoppa böcker på http://www.bergman-johansson.se/ de har en massa bra böcker om modeteckning, mönsterkonstruktion osv. Jag skall ta och kontakta dem för att se vilka priser det är som gäller.

Här är en superbra bok för oss som älskar klädmakning:-)

onsdag 27 maj 2009

Lilla tjejen

Idag har jag tagit det lugnt hela dagen eftersom jag har lite ont efter läkarbesöket. Inger var här imorses och hämtade Benjamin så att jag inte behövde lyfta och jaga honom. Jag gick på stan för att köpa några presenter till de olika födelsedagrna som vi skall på nåsta vecka, sen så blev det några små presenter till Therese och Jens lilla älskling. Hon har inte något namn ännu, men det kommer. De kom hem från BB idag så jag var hemma hos dem med lite lunch och några små presenter till lila prinsessan. Hon är bara så söt! Ikväll bjöd mamma på en god middag så vi vr där hela kvällen och tittade på en film. Man kan nog säga att det blev en favorit i repris, eftersom vi var där kvällen innan och tittade på film. Imorgon skall jag med Five Seasons till Särö på en heldagskonferens med deras säljare från olika länder och ev några lverantörer. Vi skall visa upp de nya säljproverna och få fram om det skall göras några ändringar och i så fall vilka. Det skall bli spännande! Efter praktiken kommer David ner till Gbg för att vi skall shoppa en del bla. till bröllopet som vi skall på nu på lördag. Vi skall försöka få tag på en fin klänning som jag kan ha på mig.

tisdag 19 maj 2009

Midsommar i Leksand

Oh, vad roligt det ska bli att vara i Dalarna över midsommar. Jag, David och Benjamin skall åka till Leksand med Julia och Carl-Fredrik. Julias familj har sommarhus strax utanför Leksand så vi skall vara där under midsommarhelgen och njuta av en traditionell midsommar fest. I huset finns det folkdräkter i olika strolekar som vi ev skall ha på oss på midsommarafton och i "GROPEN" i Leksand skall vi dansa till små grodorna. De övriga dagarana tänkte vi besöka konstnären Carl Larssons hem där man får se hur han levde och varifrån han fick sin inspiration. Vi tänkte även besöka Dalarhästtillverkningen, Leksands sommarland m.m.

lördag 16 maj 2009

Eurovision igår kväll

Igår var en mysig dag. Jag fick sova till kl halv 11, det hade jag inte gjort på flera månader. Sen när jag vaknade hade David gjort frukost så vi åt alla 3 tillsammans. Därefter gick vi ut på terassen för att njuta av solen en stund innan Ena, Noa, mamma o Bosse kom på fika. Vi bjöd även ver våran granne Kerstin på en kopp. När alla hade gått hem gick jag, Benjamin och Ena till maxi för att inhndla kvällsmys. När vi kom hem lagade vi mat till oss, David och Fredrik(Enas kille). Sen efter eurovision så var alla trötta och s¨å var det läggdags. Men David passade på att gå till hotelet.

Benjamin tränar på at klippa gräset så att han kan hjälpa morfar och farfar med det i sommar

:-)

Mys till eurovision songkontest

fredag 15 maj 2009

Lilla skosamlingen

Här några av Benjamins skor. De skorna som fick plats på elementet i hallen. Han har några hemma hos farmor och farfar också. Inte dåligt!

Här är hans fina gummistövlar som jag köpte för 2 v sedan samtidigt som de lackade finskorna.

torsdag 14 maj 2009

Slottskogen

Efter praktiken idag stannade jag i Gbg för att träffa Julia som bor 5 min bilfärd från Five Seasons. Problemet var att jag körde fel så jag hamnade på hisingen i värsta bilkön så stället för 5 min så tog det 45 min innan jag fick träffa Julia. När jag kom fram fick jag kladdkaka o kaffe ute på bänken och därefter tog vi en lång härlig promenad i slottskogen som inte ligger långt från Julias hem. Jätte mysigt!
Såhär ser Benjamins nya finskor ut. Kunde ine låta bli att köpa de när jag o mamma var i gbg för 2 v sedan. Så fina i lack:-)
Nu är ju frågan bara när de får komma till användning.

onsdag 13 maj 2009

Kastruller, Kockums bla.
Min matplats
Mina olika glasvaser och en juice bringare tillsammans med 3burkar som jag har fått av min mamma
Kaffekoppar i massor
Här är några relaivt nya tekoppar som jag har fått av min mamma. Jag kunde inte motstå dem trotts att jag har en massa olika redan.
Såhär ser mina nya porslinsburkar ut. Helt underbara!
Såhär ser min underbara takkrona ut. den hänger ovanför matbordet här hemma.
Den fick jag i present av min mamma för att jag har varit mamma i ett år.

Benjamin kan GÅ!

Våran älskade Benjamin har tränt på att gå sedan någon månad tillbaka, men nu kan han gå på egen hand!!! Han örjade göra det alldeles själv för ca 2 v sedan, strax efter att han hade fyllt 1 år.
Han är så glad för att han kan gå så han går hela tiden med ett stort leende på läpparna:-)
Här är benjamin inne och rastar sin lilla vovve som han fick av Therese o Jens på sin 1-års dag.

Oj vad längesedan. Och nu praktik..

Nu hr det hänt mycket sen sist. Jag har hart så mycket att stå i så jag har inte hunnit sitta vid datorn. Det har varit en massa inlämningar och tentor i skolan så jag har fokuserat på det och familjen såklart!:-) I måndgs började jag på min 6-veckors praktik på Five Seasons i Göteborg. Det är så roligt att få se hur det fungerar på kontoret, vad de olika yrkena innebär designers, inköpare, mönsterkonstruktörer m.m. Alla på företaget är så trevliga och tillmötesgående. De tar väl hand om mig. Jag ser fram emot en ny dag på jobbet.:-) Jag har fått ett eget arbetsbord med egen dator, sen har jag fått vara med på olika möten som vi har med alla på de olika avdelningana.