CHOOSE LANGUAGE

torsdag 30 april 2009

Kalas

Benjamin fyllde 1 år i fredags dvs 24 april. Hela helgen har vi haft familj o vänner här hemma som har uppvaktat kalasbarnet.
Med ll planering och allt fixande känns det som att jag har fått ordna ett bröllop o inte ett barnkalas:-)
Det har varit 3 olika maträter under de 3 kalas tillfällena och 3 olika tårtor osv.
Här är tågtårtan som vi hade på kalas nr 2 och som vi beställde på ICA MAXI.

tisdag 21 april 2009

Ny mobil

Igår överraskade David mig med en ny mobil W595. Jag blev JÄTTE glad. Min gamla har jag haft i 3 år snart, så det var på tiden. Tack älskling!

Hemma

Nu har vi varit hemma från Frankrike i några dagar. Det har inte varit en lugn stund sedan vi kom hem eftersom det var så mycket som vi behövde fixa kring hemmet. Vi har varit på Jordnära och inhandlat en massa växter som vi har planterat på terrassen. Jag har fått en liten örtträdgård i mitt lilla växthus vilket jag är mycket glad för. Jag och Benjamin har varit med varandra konstant sedan vi kom hem och det är bara för att han har blivit så otroligt mammig. Han hänger på mig hela tiden. Idag har vi varit på gamla farmor Solveigs födelsedagskalas vilket var super mysigt. Benjamin lekte med alla som var där och man kan säga att han kan gå nu eftersom han går mer än han kryper. Han håller i sig nr han kommer nära någon möbel och sedan släpper han taget och går vidare på egen hand. Han har gjort stora framsteg bara den sista veckan.

tisdag 14 april 2009

Såhär har vi det!

Benjamin har lärt sig att atå SJÄLV och 2-3 steg har han tagit på egen hand. Kanske att han går på sitt ett-års kalas.:-)
Här äter vi lunch på terassen i den härliga solen. Benjamin blev rastlös så farfar Sven fick busa med honom.

Inlines i Cannes

Igår åkte vi inlines på strandpromenaden i Cannes jag och David. Det var ca 20 grader varmt, runt 7 tiden på kvällen och allt var bara underbart. Jag är ganska nybörjare på det där med inlines så jag vurpade då jag kom i full fart i en backe med ojämn asfalt, jag kunde inte saktan ner tillräckligt. Jag skdade min vänsterarm så jag kommer få en stor sårskorpa och en blek fläck där. MEN det var värt det:-)

Kusinerna i Frankrike

Benjamin och kusinen Philip lekte ute på terassen i vårvärmen här i Frankrike.
Här badar killarna i april månad. Det var ca 25 grader varmt och helt underbart.

onsdag 8 april 2009

VI är i Frankrike

Hej!
Det var längesedan som jag uppdatterade här. Vi är i Frankrike sedan några dagar tillbaka. Vi satte oss i bilen den 2:e april och det tog 2 dagar tills vi kom fram till Cannes. På vägen ner övernattade vi på 2 olika ställen i Tyskland. Ett hotell i norra Tyskland och hemma hos min faster och hennes familj näran Nunberg.
Resan gick bra trotts att Benjamin fick sitta i blibarnstolen hela dagarna. Vi gjorde så många stop som var nödvändiga för att han inte skulle protestera allt för mycket.
Här har vi det underbart! Vädret har varit så fint varje dag hittills. Det är först idag som det är mulet men regnfritt. Jag blev lite bränd på min högra axel då vi var ute på promenad. Förstod inte att solen var så stark.