CHOOSE LANGUAGE

fredag 27 mars 2009

Skola

Idag har jag heldag i skolan. Jag fick dessutom åka bussen till Borås eftersom det har snöat så mycket och vi har inga dubbdäck på bilen. Det har varit så skönt att umgås med Benjamin i flera dagar nu. Vi har träffat många kompisar (mina och hans) sedan har vi umgåts med mormor och gammelmormor. De senaste 2 dagarna har jag hjälpt min mamma att sy. Hon har som alltid en hel del att göra. Benjamin har gjort stora framsteg de senaste dagarna. Igår tog att ett steg på egen hand :-) , sen så har han en massa tänder som är på gång i överkäken. Man ser tänderna fast att tandköttet inte har spruckit ännu. Det har varit ganska jobbigt att gå upp med honom mellan 3-5 varje natt. Han ville inte sova själv, han ville bara ligga bredvid mig och gosa. Idag är han med sin farmor hela dagen. Han blev helt överlycklig när han såg Inger komma imorses. De hade inte träffats på flera dagar och han måste ha saknat henne eftersom de brukar ses med jämna mellanrum.

måndag 23 mars 2009

Jag har målat

Här är några av de målningar jag har målat genom åren. De flesta är halvfärdiga, eftersom jag aldrig blir riktigt nöjd.

söndag 22 mars 2009

Lyckans son = BENJAMIN

Här är min Solstråle!

Kennys kalas

I veckan fyllde min kusin Kenny 12 år så det var kalas hemma hos dem i Enehagen. Närvarande var Kenny, Moster Adisa, Mosters man Ibro, kusinen Sani, mormor Rahima, min mamma Safija, mammas Bosse, min lillasyster Noa, Benjamin, David och Jag.

fredag 20 mars 2009

God morgon!

Idag är jag ledig från skolan och vädret är underbart. :-)
Nu skall jag och Benjamin få besök av Sofia och Siona. De kommer hit på frukost och sen blir det en promenad i det härliga vårvädret.
Ikväll kommer Jens och Therese hit på en bit mat så det är bara roligt idag!!

onsdag 18 mars 2009

Jag har fått praktikplats!!

Nu vet jag var jag skall vara på min första praktikperiod som är mellan v 20 - v 25. Jag skall vara på Five Seasons som ligger i Västra Frölunda. Det skall bli så roligt! Denna praktikplatsen sökte jag bara för att Inger har en väninna som arbetar där så det är tack vare henne som jag inte behöver oroa mig längre. :-) Tack Inger!
En orkidé från Johan o Anna

måndag 16 mars 2009

Heej!

Nu har jag kommit hem från skolan. Jag fick åka buss idag eftersom bilen är på bilfirman. Imorgin är det tenta så jag måste sätta mig och fokusera på det en stund nu under tiden Benjamin är hos sin farmor för sen när jag känner mig klar med plugget kommer han hem.
Min mormor Rahima har kommit till Alingsås idag. Hon har kommit hit från Bosnien för att hälsa på i några veckor.
Just nu är hon hemma hos moster i Enehagen så jag och Bejamin skall dit och hälsa på efter att jag känner mig nöjd med mina studier.
Mormor har inte träffat Benjamin sedan han var 3 veckor gamal så det har hänt lite sen sist om man säger så.
Mormor då
Benjamin då

lördag 14 mars 2009

SMURF

I den här har Benjamin sina mynt som han skall använda då han skall ta sitt körkort:-)

Min kära lilla ponny

Benjamins nygamla lilla ponny häst som han har fått av sin mormor som moster Noa har valt ut.

Rock killen :-P

Benjamin är en riktig liten tuffing. De är så det ser ut iaf efter att hans pappa stylade hans hår som har livit riktigt långt nu.
Det är snart dags att klippa luggen som snart är nere i ögonen.
Benjamins tuppkamm

fredag 13 mars 2009

Mys dag

Idag har jag varit hemma med Benjamin hela dagen. Det har varit så mysigt!! Vi vaknade och sen var det dags för frukost och då kom mormor Safija och gjorde oss sällskap. Därefter städade jag och rotade bland gamla tyger, samtidigt som vi sjöng och lekte jag och Benjamin. Sen var vi ute på en promenad och så gjorde vi några ärenden på stan. (Jag köpte bla pyssel papper till Benjamins 1-års kort). När vi kom hem fick Benjamin mat och så började jag laga lunch för att pappa David skulle komma hem och äta med oss. Sen så kom även farmor Inger och gjorde oss sällskap. Därefter kom David hem men stannade inte så länge eftersom han och Benjamin skulle ut på stan och fika med Johan så att jag kunde plugga. På tisdag har jag tenta i kvalitet så det är en hel del som jag måste komma ihåg. Känner mig något stressad för det. Ikväll blir det Let´s Dance och snacks för mig och David eftersom Benjamin redan sover. Han har varit lite gnällig idag men när jag tittade i hans mun så förstod jag varför. Man ser tydligt att övre framtänderna tittar ut vilken dag som helst. Inte konstigt om det gör ont när tandköttet spricker. Imorgon skall vi på fest. Kan tyvärr inte avslöja till vem eftersom det är hemligt. Jag hade tänkt sy en klänning till mig själv idag men det hanns inte med. En klänning som jag tänkte ha på festen imorn. Jag har hunnit välja ut vilket tyg jag skall ha till klänningen och hur den skall se ut. Får se om jag hinner sy den imorn men det känns som att det blir tajt iom att jag skall till Diva och fixa mina naglar på förmiddagen.

onsdag 11 mars 2009

Nya Byxor!!!

Igår efter skolan var jag hemma hos min mamma och sydde ett par nya byxor till Benjamin.
Det var så roligt att sy, jag har verkligen saknat det!!! Därefter var vi på farmor Ingers kalas.

Benjamins nya byxor. Made by me. Matchar hans nya body.
Idag har jag varit på min nästsista kvalitetslektion inan tentan så det är en hel del att plugga nu innan tentan nästa vecka..
Efter skolan var jag och Benjamin bjudna på lunch hemma hos Johanna och lilla Nina(mammagruppen). Där stannade vi hela eftermidagen. Även David kom dit och fikade. Vi hade så trevligt och de bor i ett underbart hus.
Min lilla goding.
Nina och Benjamin lekte från början till slut utan några problem. De var så engagerade i varandra. Det blev en del pussar också:-)

måndag 9 mars 2009

I helgen

I fredags var Sofia och Siona här på besök. Vi åt frukost, lekte med barnen, var på stan och på promenad till Maxi. Därefter var vi bjudna till Andreas och Viktoria på lite mat och lets dance. Lilla Alicia var också hemma så hon lekte med Benjamin. Det var super mysigt!
Till och med så mysigt att va stannade till kl 4-5 på morgonen. Tiden bara sprang iväg..
Benjamin sov så gott i deras stora säng, han märkte knappt att vi bar hem honom.
Benjamin och Siona i fredags.
I lördags hade vi bjudit hem några vänner. Närmare sagt, Julia, Carl-Fredrik, Johan och Anna. Jag och David fixade och donade hela dagen. Oj, vilket härligt samarbete det var. Utan något tjafs. Bara trevligt!!
Vi åt en bit mat, och därefter sjöng vi "Lips" kareoke:-) Detta gjorde vi halva natten. Jag tror att Johan och Anna gick hem runt kl 4. oj, vad jag var trött efter 2 så lååånga nätter!
Men det var det värt!!!

onsdag 4 mars 2009

Hinner inte mycket

Idag hade jag lite sovmorgon eftersom jag inte hade lektion förän kl ett. Innan skolan var jag på stan med mina killar för att uppdattera Benjamins garderob. Det var ganska längesedan som han fick några kläder av oss. Efter shoppingen tog vi en snabb kaffe på Diva och sen var det dags för mig att sätta mig i bilen till Borås. Efter skolan hade jag tänkt att gå på promenad med Benjamin eftersom vädret var så fint, men så blev det tyvärr inte. Under tiden som jag lagade middag hade solen redan försvunnit. Oh, jag vill så mycket men hinner så lite.Imorgon är det en heldan i skolan så det kommer blir tufft att vara borta från Benjamin hela dagen. Nästa gång jag får träffa honom är först imorn kväll.:-( Men, men förhoppningsvis så leder min utbildning till något gott så att jag inte behöver ha ångest för att jag inte var hemma längre med min lilla älskling. Nu verklar det som att vi åker till frankrike snart igen (under påsklovet v 15/16) vilket jag ser fram emot. Men trotts att de bara är 4 v kvar till dess så känns det långt borta eftersom det är så mycket som jag har att göra i skolan innan lovet. Jag kommer bla ha tenta i Kvalitet och en del inlämningar i Konfektionstekniken och Företagsekonomi (kalkylering).

måndag 2 mars 2009

Nya naglar

I helgen var vi på Jespers 30-års fest vilket var så roligt. Jag dansade hela kvällen/natten med David och våra vänner. De bjöd på jätte god mat från alingsås kocken Ulrik Lindelöv och alingsås bandet "Legs" bjöd på otroligt bra musik. Det var en härlig musik mix mellan nyheter och gamla godingar.
Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och därefter hade jag tid på salong Diva för nagelförlängning. Det är såå roligt att ha fina naglar!!! I vanliga fall har inte jag några naglar alls, trotts att jag inte är någon nagelbitare sen flera år tillbaka.
Imorgon skall jag till skolan på förmiddagen och efter det ska jag åka till Gbg. Och jag som inte alls är förtjust i att ha en massa uppbokat jämt. Känner mig något stressad när jag tänker på att jag skall vara i skolan varje dag denna veckan och att det blir heldagar onsdag och torsdag( dvs jag är hemma runt 5 halv 6).
Sen utöver detta skall jag försöka umgås med Benjamin en liten stund innan han skall sova. Hjälp! Den nya verkligheten är inte kul... det var bättre förr, då jag och Benjamin kunde göra vad vi ville varje dag. :-)
När det är så mycket uppbokat blir jag stressad och tappar all kreativitet. Det jag har hunnit pyssla med det senaste är virkningen. Jag håller på och färdigställer en ny liten leksaksbil och en massa små fiskar.